Totuus: Tällaisia ovat suvakit

huhhhhuh

Siltä ainakin vaikuttaa.
Keskustelin vähän aikaa sitten eräällä toisella sivustolla suvakkinaisten (eli maahanmuuttoa puolustavien naisten) kanssa raiskaamisista, ja keskustelu meni jotakuinkin näin:

Minä linkitin heille tuoreimman raiskausuutisen, joka oli sillä hetkellä Espoossa tapahtunut raiskaus, josta epäiltiin MTV:n uutisten mukaan turvapaikanhakijoita. Kysyin suvakkinaisten mielipidettä tästä tapauksesta (siinä vaiheessahan oli lyhyen ajan sisällä tullut ilmi jo vaikka kuinka paljon turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia) ja mainitsin jo valmiiksi sen, että joo, kyllä suomalaisetkin osaa raiskata, että turha nostaa sitä taas esille, vaan haluan nyt kuulla, että eikö nämä turvapaikanhakijoiden lisääntyvät raiskaustapaukset huoleta yhtään, eli puhun toki enemmän kokonaistilanteesta kuin vain tuosta yksittäisestä tapauksesta.

Ensimmäinen suvakkinainen vastaa minulle linkittämällä uutisen jossa kerrotaan eräästä suomalaismiehen tekemästä raiskauksesta (vaikka olin juuri maininnut että suomimiehetkin raiskaa, eli jospa nyt ei käytettäisi sitä ainoana puolustuskeinona) ja hän alkaa vielä kertoa, että häntä huolestuttaa se että suomalaismiesten tekemät raiskaukset eivät ole loppuneet, että kyllä suomimiehet paljon raiskaavat......eikä kommentoi ollenkaan turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia!

Vastaan hänelle, että kun Suomessa on noin 2,5 miljoonaa suomalaismiestä, ja ehkä noin 20 000 pakolaismiestä, niin eikös raiskauksista yli yhdeksän kymmenesosaa pitäisi olla suomimiesten tekemiä jotta voitaisiin oikeasti leimata suomimiehetkin samanlaisiksi raiskaajiksi.........ja arvatkaa miten suvakki tähän reagoi.........hän ei vastaa mitään enää! Hän tyytyy vaan linkittämään yhden uutisen "todisteeksi" että suomimiehetkin raiskaa. Näin asiantunteva oli suvakki numero yksi.

Sitten kun kommentoin, että kyllä nämä raiskauksiin syyllistyneet pakolaiset pitäisi karkottaa heti Suomesta jonnekin muualle/ ei pitäisi päästää Suomeen, niin paikalle saapuu suvakkinainen numero kaksi joka kiinnittää huomionsa siihen, että jos heitä ei päästetä Suomeen niin he menevät raiskaamaan jonnekin muualle, eli että se ei ratkaise suurinta ongelmaa. Vastaan siihen, että heitä kun ei voi eikä saa tappaa eikä kastroidakaan niin väkisinkin he jossakin maassa elävät tulevaisuudessa, ja minusta meidän ensisijainen tehtävämme on pitää oma maamme turvallisena. Lisäksi kysyn vielä, että miten hän (tai muut suvakit) sitten lopettaisit suomalaismiesten tekemät raiskaamiset kokonaan? Korostan, että suomimiesten ja pakolaismiesten tekemien raiskaamisten kohdalla on semmoinenkin ero tosiaan, että pakolaismiesten tekemät raiskaamiset saataisiin helposti lopetettua jos heidät vaan karkotettaisiin/heitä ei vaan päästettäisi tänne enää lisää, mutta suomalaisia raiskaajia on vaikeampi karkottaa mihinkään, joten jo siitäkin syystä on ihan aiheellista nostaa meteliä pakolaisten raiskaamisista ja yrittää vaikuttaa poliitikkoihin tässä asiassa, koska siinä ei oikeasti hirveästi vaadittaisi että saataisiin tilanne muuttumaan.

Kukaan suvakki ei vastaa mitään tähänkään. Suurella mielenkiinnolla odottelin, että mitä suvakin nyt sitten haluaisivat tehdä suomalaismiesten tekemien raiskausten lopettamiseksi, kun tekevät siitä niin ison numeron aina kun joku yrittää puhua pakolaisten tekemistä raiskauksista, mutta mitään ei osata siihen sanoa, tyydytään vaan valittamaan että suomimiehetkin raiskaa!

Toivottavasti kaikki suvakkinaiset eivät ole tuollaisia. Ehkäpä täältä vauva-sivustolta löytyy joku asiallinen suvakki, jolla on oikeasti asiallisiakin ehdotuksia. Mielenkiinnolla jään odottamaan. Koska tuo on tämän hetken käsitykseni siitä, millaisia suvakit ovat.

Terveisin miespuolinen kirjoittaja.

36

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhhhuh

      Niin, ja lisätään sen verran että tuo viesti oli siis copy paste-viesti siitä jonka aioin lähettää vauva-sivustolle, mutta sitä ei ikinä siellä julkaistu, koska sinne on ilmeisesti laitettu jonkinlainen sensuuri että kun otsikossa on tiettyjä sanoja, niin otsikko julkaistaan vasta moderoinnin jälkeen. Ja eivätkä moderaattorit näköjään sitä sitten julkaisseet :) Kertoo aika paljon, jos tuollaista viestiä ei saa julkaista. Sivuston moderaattorit taitavat olla suvakkeja.

    • OtaHuomioon

      Turha käyttää turvavyötä. Jos ajat 150 km/h päin seinää, niin kuolet joka tapauksessa, oli sinulla turvavyö tai ei.

      Turha kieltää huumeita. Joo, heroiinin yliannostus voi tappaa. Mutta samalla tavoin kuolet, jos syöt kilon suolaa. Pitäisikö suolakin siis kieltää?

      Turhaa estää arabien hallitsematonta maahantuloa. Raiskaukset ehkä lisääntyy. Mutta raiskaa ne suomalaismiehetkin. He raiskaavat jopa lapsia. Ja murhaavat lapsia. Muistakaamme Jammu-setää. Ei ollut mikään arabi Jammu-setä. Ihan puhtaasti suomalainen!

    • tuttua_juttua

      Tuo on tuttu tarina! Mamuttajasuvakkien perustelut ovat kautta linjan epäloogisia ja parhaimmillaankin pinnallisia.

      Kun heille alkaa selittämään hiemankin syvällisempää ja kokonaisvaltaisempaa käsitystä maailman suurten ongelmien ratkaisuvaihtoehdoista, niin he lukkiutuvat täysin.

      Mamuttajat toistavat samaa näennäishumaania pinnallista retoriikkaa ja lopulta leimaavat vastapuolen rasistinatsiksi?

      Pelottavinta mielestäni on se, että jopa korkeissa asemissa olevat päättäjämme ja virkamiehemme sortuvat samaan!!

      • uskottava

        Suvakkius on jonkinlainen uskohlahko, heidän pyhimyksiään ovat nuo maahantunkeutujat. Uskovaisille on kauhean vaikea selittää asioista järkiperäisesti koska heillä on niin vahva usko asiaansa, sitä eivät tosiasiat muuksi muuta.


      • aivokuolleet

        Ei matuhyysäri ajattele mitään. Hänellä on vain tunteita ja kauhea himo nostaa itsensä jalustalle. Olen parempi kuin muut, koska välitän ja tunnen epärationaalista tarvetta uhrautua täysin vieraiden ihmisten puolesta. Tällainen tomppeli ei tajua, vaikka matu nauraa hänelle päin naamaa, koska hän elää omassa pienessä mielikuvitusmaailmassa, jossa kaikki ovat kivoja ja rehellisiä. Menetetty tapaus valitettavasti (20-35 vuotiaat). Kaikki voimavat pitääkin kohdistaa seuraavaan sukupolveen, jossa on paljon viisaampaa väkeä.


    • fwewfr

      Ei se nyt mikään uskonlahko ole, mutta he eivät vaan keksi kunnon perusteluita sille miksi suomalaisten tekemistä raiskauksista pitäisi puhua enemmän kuin pakolaisten tekemistä!

    • Virsut

      En tiedä mihin porukkaan kuulun, mutta huoli näistä raiskauksista vaikuttaa kiinnostavan kaikkia. Näen tässä uusyrityksen mahdollisuuden. Kannattaisikohan alkaa valmistaa siveysvöitä? Materiaalit ovat kehittyneet valovuoden keskiajan laitteista. Toisi jonkinlaista turvaa kuitenkin.

      • hhfhdfhfdhfhdhf

        Haarniskat voisi päivittää myös nykyaikaan. Selkä- ja kaulapanssari olisi tarpeen.


      • pelkkääbisnestä

        Huomatkaa myös se että pakolaisuuspolitiikka on jo itsessään iso bisnes. Nasimalla on vastaanottokeskustoimintaa ja on jäsen Viittakivi Oy ssä. Entäs Petteri Orpo onko mukana?entäs SPR n toiminta. Entäs salakuljettajat yms. Entäs Suomen valtio kun vaan velkaantuu.


      • jhhjkjj
        pelkkääbisnestä kirjoitti:

        Huomatkaa myös se että pakolaisuuspolitiikka on jo itsessään iso bisnes. Nasimalla on vastaanottokeskustoimintaa ja on jäsen Viittakivi Oy ssä. Entäs Petteri Orpo onko mukana?entäs SPR n toiminta. Entäs salakuljettajat yms. Entäs Suomen valtio kun vaan velkaantuu.

        Bisnes ajaa ohi Suomen kansalaisten turvallisuuden ja valtiontalouden.


      • delffiinion
        pelkkääbisnestä kirjoitti:

        Huomatkaa myös se että pakolaisuuspolitiikka on jo itsessään iso bisnes. Nasimalla on vastaanottokeskustoimintaa ja on jäsen Viittakivi Oy ssä. Entäs Petteri Orpo onko mukana?entäs SPR n toiminta. Entäs salakuljettajat yms. Entäs Suomen valtio kun vaan velkaantuu.

        demareitten ulpu pullosilmä iivari myös mukana


    • vallanselitykset

      Eivät persut niinkään perustele mamutustaan sillä että suomalaismiehet raiskaa, vaan sillä että oppositio mamuttaisia vielä enemmän. Heidän suvaitsevaisuutensa on sitä, että muut suvaitsevat vielä enemmän ja näin kiertävät oman syyllisyytensä tilanteeseen. He sanovat että jos oppositiopuolueet olisi vallassa, raiskattaisiin vielä enemmän. Tämä se oikeiden mamuttajien logiikka. Siis niiden, jotka tuovat mamuja maahan. Eihän muiden mielipiteillä edes ole merkitystä. Nehän ovat turhaa jaarittelua kun eivät kuitenkaan pysty asioihin vaikuttamaan oli sitä tai tätä mieltä.

    • hannahuunonen

      Jos jotain verrataan, niin verrataan samoja asioita, eli paljonko kantasuomalaiset raiskaavat esim somaleja maleksiessaan somalien maksamassa täysihoidossa?

      • Ullisha

        Tää oli hjuva vertaus!


      • cvsde

        Heh, heh, naurattaa ja ITKETTÄÄ sitäkin enemmän!


    • lant.tuva

      lieksaas on pönnismiä ja samulisuopursunpään meininkivä

    • seriittäämulle

      Arabimiehet on vaan niin kuumia ja suomijuopot oksettavia!

      • Suvakkionvitsi

        Jos jonkun mielestä pieni( tukan kanssa mitattuna n.160cm. pätkä ) ,hieman pyylevä pyllyinen, kieliä osaamaton, luku ja laskutaidoton ,omituiselle haiseva , toimeentulotukien ja muiden apujen varassa elävä, naisten halveksija on kuuma , niin kai se on?! ok:)))))


    • Itsesuojeluvaisto

      Hyi helvetti !
      Jos joku somaliämmä makais aidsinen reva levällään ja haluais minua, laittaisin kaks kortsua päällekkäin , jättäisin naimatta ja juoksisin huutaen karkuun !

    • Jokainen_voi_miettiä

      Toivottavasti edes joku suvakki näki yleltä sen ohjelman näistä Tanskalaisista muslimeista. Eivät piittaa oikeasti Tanskan laista koska heillä on oma sharia-laki. Miehellä voi olla vaikka 4 vaimoa jos haluaa ja naisia ja lapsia saa lyödä.
      Ja eräskin imaami kehuskeli että maailman valloitus on alkanut.
      Ei siis todellakaan ole tarkoitusta sopeutua/ integroitua.
      Ihan faktaa vaan tiedoksi.

      • iihlam

        Täysin mahdoton ajatus. Suvakit kääntävät heti kanavaa tuollaisen "valheellisen" ja kultakäpyjä loukkaavan ohjelman alkaessa.


      • Ituhippinen

        Suvakille tuollaiset asiat eivät merkitse mitään! Pääasiana koko matubisneksessä heidän kannaltaan on makkaratakuu! Muslimin makkaraa on aina ja joka lortolle saatavilla. Muusta viis!


    • professorikertoo

      Suvakismista vois tehdä tosiaankin tutkimuksen, keitä he ovat ja mistä he ovat tulleet?

      Uudenlainen porukka, jolle ei ole oikein vastinetta historiassa, nykyaikaisen länsimaisen hyvinvointiyhteiskunnan tuote, jota voisi verrata hippeihin, tai punkkareihin. Nuoria maailmanparantajia suurin osa, tosi joukossa näitä "ikuisia hippejä", lähinnä vanhempia tätihenkilöitä, vrt. ns. kukkahattutädit.

      Lapsellisuus tuntuu olevan kaikille heille yhteinen piirre. Maailmasta luotu fantasia, kuin tosi elämän Taru sormusten herrasta, pahoine örkkeineen, eli rasisteineen. Ylitsepursuava halu "auttaa" ja "suvaita" jopa niin pitkälle, että nämä kääntyvät irvokkaaksi vastakohdakseen ja suorastaan itsetuhoiseksi touhuksi.

      Jatkakoon joku muu tästä...

    • Ympärimennään

      Vaikean kysymyksen heitit, joten vastaan hiukan ympäripyöreästi kin.

      Onko raiskaaminen jotenkin verrattavissa rasismiin tai suvakismiin.

      Suomessa sitä tapahtuu naimisissa terapian tarpeessa olevien runkkareiden toimesta sukupuoleen katsomatta. Voi sitä kutsua vaikka narsismiksikin, sellainen hakee aina uusia uhreja, vaikka todellisuudessa uusien uhrien hakija siis on narsisti joka ei ollut osannut kuunnella edellisiäkään uhreja, vaan tavallaan ratkaisuna omille selvittämättömille ongelmille haetaan loputtomiin uusia uhreja joihin kaataa seksuaalisesti hyväksikäyttämällä se ettei koskaan ole kyennyt kuuntelemaan toisen tarpeita.

      Diagnoosinne kukka hattu tädeistä viittaa juuri tähän edelliseen ongelmaan, sillä oman ikäinen osaa käyttää älliä, mutta tyypillinen omaishoitajaa tulevaisuuteen etsivä mies mielellään ei kuuntele ikäistään vaan on päässyt siihen itsekeskeisyys leikkiinsä niin täydellisesti, ettei edelleenkään sitä uutta uhriaan kuuntele ja huomioi, niin hän sitten vaan tulee yhä uudelleen jätetyksikin ja nuoret naiset tänäpäivänä tulivat opetettuksi narsistisen runkkarin itse opettamaan leikkiin. No usein siinä voi käydä niinkin, että vanhoilla päivillä ollaan aika paljon, riippuen montako uhria on käytetty. Tosin raha ei merkitse kaikkea, jotta kukakin kohdallaan voi ajatella mitä on saanut elämältään, mutta jos lapsia tuli tehtyä usean kanssa, niin tuli melko taatusti tuhottua heidänkin sielunsa. Mutta narsisti voi.

      Sitten jammu sedästä, totuutta en tiedä mutta joku täällä netissä on vihjaillut, että hän välitti niitä lapsia joillekin eliitin jäsenille. Joten voi olla vaikka niinkin, että kärsi tuomion muiden puolesta. En ole seurannut tapausta. En siis ala väittelemään yksityiskohdista. Jos oli niin, niin maksoivat varmaan hyvin.

      Juu ja historiaan vielä suomalaiset muuttivat aikoinaan ruotsiin, luulen, että rikollisuus prosentit siellä oli samaa luokkaa, kun nyt maahanmuuttajilla, ainakin muistan ruotsin reissuillamme testaanneemme sitä väittämää, että jokainen pultsari siellä puhui suomea ja emme löytäneet ruotsinkielistä yhtään. Että rankkaa on maahanmuuttajilla.

      • SuvakkiOnVajakki

        Oliks ton (mitäänsanomattoman) tarinan opetus se, et: suomalaiset ei saa muuttaa Ruotsiin, kun ne (kaikki! Koska yleistäminen on niin ihanaa! Paitti yksittäistapaus-tapauksissa?!) vaan dokaa (=ihan laillista toimintaa)

        Mut tervetuloa kaikki matut Suomeen! Koska SE taas ei haittaa yhtään, että matut tekee perkeleesti kaikenmaailman rikoksia. (=epälaillista toimintaa)

        Huomaatko nyt itsekin, kuinka viturallaan teidän suvakkien logiikka on, ihan joka kerta kun vaahto karkaa suusta? :)


    • liikaylimielisyyseihyvä

      Krista Kiurulla veljensä kanssa Huittisissa partalapsibisnes.
      Ainakin näin kirjoitettiin huittisten keskustelupalstalla:
      Oliko ministeri Kristan Mersu myös paikalla? Vai vaan veljensä Janin Mersu?

    • antimatu

      40 vuotias partalapsi herättää suvakin hoivavietin. Ne on vaan niin lutusia. Ei sitä voi järjellä selittää.

    • suvakeilleEI

      suvakit pitää tappaa

    • eisuvakismille

      suvakit kuolemaan

    • apinatsaatana

      suvakit kuolkoon

      • Oikeutettua

        Sylje suvakkia ja sen rumia kakaroita!


    • PoisPois

      Suvakit hei kuulkaas, meillä on ihan täysi työ meidän suomalaisten omien rikollisten ja raiskaajien kanssa, emme tarvitse yhtään matua tänne, menköön muualle tai sinne mistä ne on tulleetkin, turhaa on osoittaa mieltä. Pois, pois

    • jgghrtiu76

      Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei pyörrä ajatuksiaan ja sanomisiaan, vaikka hän sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

      Mies laukoo kovilla painetussa Hymyssä, johon hän on antanut haastattelun.

      -Tää on hullu maa. Sää puhut totta ja sut tuomitaan. Seuraava aste on että Suomeen tulee sharia-laki, täällä on jo sen esiaste, hän paukuttaa.

      Hänen mielestään kantasuomalainen hetero on syypää aina, jos suunsa aukaisee. ei ole olemassa totuutta, on vain ”journalismia”.

      -Tuolla vanhukset makaa paskoissaan ja me hyysätään ulkomailta tulevia. Laitetaan ensin omat asiat kuntoon, ennen kuin hoidetaan heidän asioitaan. Tuolta kun tulee ukkoporukka aavikolta niin kyllä niille avustajia löytyy mutta ei vanhusten hoitoon löydy, Hakkarainen manaa.

      Myös EU:sta Hakkarainen vaahtoaa. Maksamme sinne kolme milardia ja saamme kaksi, hän sanoo.

      https://hymy.fi/uutiset/teuvo-hakkarainen-vanhukset-makaa-paskoissaan-hyysaamme-ulkomailta-tulevia/

    • polttakaakoraanit

      koraanit pitää polttaa

    • KarmaIsAbitch

      Noh!
      Lohduttautukaamme sillä faktalla, et siinä vaiheessa kun Suomi on yhtä rikastunut kuin Ruotsi, suurin osa noista suvakkinaisistakin on suurella todennäkösyydellä raiskattu! :)

    • aina.ongelmia

      Onko Oulun raiskausaalto sitä integroitumista yhteiskuntaan vai mitä koulutusta.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe